ukenru
zatrimka-z-litakami-do-turechchini-pitannya-schodo-dozvoliv-na-poloti-virishili-dva-litaki-viletili-v-ukrayinu

Затримка з літаками з Туреччини: питання щодо дозволів на польоти вирішили, два літаки вилетіли в Україну

 • 17801 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Питання отримання дозволів на польоти до/з Туреччини вирішене. Про це з посиланням на інформацію авіаперевізника у Twitter повідомив речник МЗС Олег Ніколенко, передає УНН.

Цитата

"За інформацією авіаперевізника, питання отримання дозволів на польоти до/з Туреччини вирішене. Вже відбули перші рейси Анталія-Київ, Анталія-Запоріжжя", - написав Ніколенко.

Речник МЗС також додав, що решта вилітатиме відповідно до оновленої польотної програми. Прохання до пасажирів перевіряти розклад на сайті перевізника.

Що було раніше

1 липня міжнародний аеропорт “Бориспіль” під Києвом попередив про затримки авіарейсів у Туреччину. Як повідомили представники авіакомпаній, рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

Ранковий рейс зі Львова до Анталії також затримали. А в аеропорту Харкова про затримку на табло не повідомляється, однак пассажирка рейсу до Анталії повідомила, що виліт затримується на невизначений час.

Тим часом, у МЗС України повідомили, що в Анталії також затримують рейси до України.

У Борисполі також повідомили, що після кількагодинного очікування для пасажирів рейсів до Туреччини з міжнародного аеропорту "Бориспіль", що під Києвом, оголосили посадку на перші рейси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МАУ заявили, що авіарейси з та до Анталії затримали через відновлення авіасполучення Туреччини з РФ

Українські Національні Новини

Суспільство