ukenru
zatrimano-minera-avtostantsiyi-ta-zaliznichnogo-vokzalu-v-odesi

Затримано "мінера" автостанції та залізничного вокзалу в Одесі

 • 8860 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. За мінування автостанції "Привоз" та залізничного вокзалу в Одесі затримали чоловіка. Затриманий у скоєному зізнався. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

"Під час оперативно-розшукових заходів працівниками Приморського відділу поліції та Управління СБУ в Одеській області був затриманий чоловік, який підозрюється у вчиненні вказаного правопорушення. 25-річний житель області зізнався у скоєному. Він розповів, що напередодні приїхав до Одеси у пошуках роботи. Не працевлаштувавшись протягом доби, чоловік "образився" і повідомив про "вибухівку", – йдеться в повідомленні.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 КК України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, вчора до поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що на автостанції "Привоз" в Одесі закладена вибухівка. За кілька хвилин з цього ж телефонного номера повідомили про замінування одеського залізничного вокзалу. У ході обстеження вибухових пристроїв та речовин не знайшли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП