ukenru
zatrimano-cholovika-iz-sokiroyu-yakiy-pidpaliv-epitsentr-na-mikolayivschini

Затримано чоловіка із сокирою, який підпалив "Епіцентр" на Миколаївщині

 • 18397 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Поліція затримала чоловіка, який здійснив підпал торгівельного центру “Епіцентр” у Первомайську Миколаївської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Миколаївської області.

Цитата:

"Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати. Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на місце події охоронці викликали поліцейських.

"Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції", - зазначається в повідомленні.

Так, гасінням пожежі центру займаються вогнеборці.

Також слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 "Умисне знищення або пошкодження майна" та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 "Замах на вбивство".

Варто нагадати

За даними ДСНС, 2 лютого о 12:57 на лінію 101 надійшла інформація про пожежу торговельного центру “Епіцентр К” на вулиці Федора Достоєвського міста Первомайськ.

Окрім того, на місце масштабної пожежі у торговельному центрі “Епіцентр” у Первомайську Миколаївської додатково направлено пожежні автоцистерни.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП