zatrimannya-bilya-budivli-sudu-u-krimu-rosiyani-areshtuvali-odnogo-z-aktivistiv-na-5-dib-sche-chotirom-priznachili-shtrafi

Затримання біля будівлі "суду" у Криму: росіяни арештували одного з активістів на 5 діб, ще чотирьом призначили штрафи

 • 582654 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Залізничний районний суд тимчасово окупованого Сімферополя арештував на п’ять діб одного з активістів, який прийшов 27 липня на так звані «судилища» на підтримку незаконно засуджених у сфабрикованій "справі диверсантів". Ще чотирьом кримським татарам призначили штраф. Про це повідомляє громадське об'єднання "Кримська солідарність", пише УНН.

Деталі

За даними "Кримської солідарності» журналісту Куламету Ібраїмову суд призначив 5 діб арешту.

Також суд постановив оштрафувати матір політв'язня Азіза Ахтемова - Зарему Ахтемову на 12 000 рублів. Такий же штраф призначили Лутфіє Зудієвій.

Суд визнав винними Рустема Усеїнова та Руслана Джелялова в скоєнні «правопорушення за частиною 1 статті 20.2.2 кодексу російської федерації про адміністративні правопорушення. Їм призначили штраф у розмірі 15 000 рублів.

Нагадаємо

Напередодні російські силовики у Сімферополі масово затримували кримчан, які прийшли до так званого "верховного суду" на підтримку незаконно засуджених у сфабрикованій "справі диверсантів" першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла та активістів Асана та Азіза Ахтемових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Twitter опублікувано фото з чіткою лінією фронту України

     • 692189 переглядiв