ukenru
zastupnitsya-derzhsekretarya-ssha-rozpovila-kolegam-po-nato-pro-peregovori-z-rf

Заступниця держсекретаря США розповіла колегам по НАТО про переговори з РФ

 • 22603 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Заступниця держсекретаря США Венді Шерман проінформувала Північноатлантичну раду про вчорашню дискусію з Росією під час діалогу щодо стратегічної стабільності в Женеві. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

Цитата

"Я проінформувала Північноатлантичну раду про вчорашні дискусії з Росією під час діалогу щодо стратегічної стабільності в Женеві. Сполучені Штати сповнені рішучості працювати у тісній співпраці з нашими союзниками та партнерами, закликаючи до деескалації та реагування на кризу безпеки, спричинену Росією", - написала Шерман.

I briefed the North Atlantic Council on yesterday’s discussions with Russia at the Strategic Stability Dialogue in Geneva. The United States is committed to working in lockstep with our Allies and partners to urge de-escalation and respond to the security crisis caused by Russia. pic.twitter.com/RKKIJ1IUbE

— Wendy R. Sherman (@DeputySecState) January 11, 2022

Доповнення

Напередодні у Женеві відбулися переговори делегацій США та Росії щодо “гарантій безпеки”, яких вимагає Москва.

Діалог тривав понад сім годин. США за підсумками заявили, що не дозволять нікому "закрити двері" НАТО для будь-якої країни.

Завтра, 12 січня, у Брюсселі планують провести засідання Ради Росія-НАТО.

Українські Національні Новини

Новини Світу