zastupniku-golovi-derzhdumi-rf-babakovu-povidomili-novu-pidozru

Заступнику голови держдуми рф бабакову повідомили нову підозру

 • 362262 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Державне бюро розслідувань у п'ятницю поінформувало, що повідомило про ще одну підозру заступнику голови держдуми рф, який виправдовував у російського пропагандиста володимира соловйова збройну агресію проти України, пише УНН.

Цитата

"Працівники ДБР повідомили про нову підозру російському олігарху, заступнику голови державної думи російської федерації олександру бабакову", - повідомили у бюро.

Деталі

Як вказали у ДБР, "бабаков в ефірі російських пропагандистських каналів на запитання російського пропагандиста володимира соловйова щодо захоплених рф частин Донецької та Херсонської областей, повідомив, що указані області є економічною територією, які рф повинна не спонсорувати, а розвивати і використовувати у власних економічних цілях". Таким чином він виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф проти України та тимчасову окупацію частин територій України, зазначили у бюро.

ДБР повідомило про підозру Бабакову за статтею виправдовування та визнання збройної агресії рф проти України (ч. 3 ст. 436-2 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо

Раніше бабакову повідомили про підозру за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Лісові пожежі в Греції за два тижні після початку вщухли

     • 382746 переглядiв