zasidannya-schodo-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-dlya-nardepa-ponomarova-perenesli-na-25-lipnya

Засідання щодо обрання запобіжного заходу для нардепа Пономарьова перенесли на 25 липня - ДБР

 • 172648 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Засідання щодо обрання запобіжного заходу народному депутату від забороненої партії ОПЗЖ Олександру Пономарьову, якого підозрюють у державній зраді, перенесли на вівторок, 24 липня. Про це в коментарі УНН повідомила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян.

Цитата

"Так, перенесли. Сторона захисту ознайомлюється з матеріалами", - зазначила Сап'ян та підтвердила, що засідання відбудеться 25 липня о 10:00.

Доповнення

24 липня чинному народному депутату від забороненої ОПЗЖ Олександру Пономарьову повідомили про підозру в державній зраді. За даними Служби безпеки України, під час повномасштабного вторгнення рф він, перебуваючи на тимчасово окупованій території Запорізької області, добровільно пішов на співпрацю з агресором.

Радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян повідомила, що слідство просить обрати для народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ Олександра Пономарьова, підозрюваного в державній зраді, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Через сильну течію у річці на Харківщині потонула дівчина

     • 198055 переглядiв

    Масових розстрілів у США цього року вже більше ніж 400

     • 199219 переглядiв