ukenru
zapusk-diya-biznes-fedorov-rozpoviv-do-yakikh-serveriv-pidpriyemtsi-otrimayut-dostup

Запуск "Дія.Бізнес": Федоров розповів, до яких серверів підприємці отримають доступ

 • 15125 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. У додатку "Дія.Бізнес" підприємці отримають доступ до серверів і програм підтримки для відкриття бізнесу. Про це у Facebook написав віце-прем’єр міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

"Вперше в історії України кожен підприємець отримає доступ до єдиного державного порталу (додаток "Дія.Бізнес" - ред.), на якому можна переглянути: каталог бізнес-ідей зі зручними шаблонами; перелік усіх необхідних юридичних документів для відкриття бізнесу; кейси, довідник від провідних компаній України; перелік сервісів і програм підтримки на одній веб-сторінці", - написав Федоров.

Також віце-прем’єр міністр додав, що презентація додатку "Дія.Бізнес" відбудеться 28 лютого.

"Згодом, на онлайн-платформі з’явиться можливість консультацій із фахівцями за допомогою відеомесенджера. Підприємці зможуть отримувати консультації із систематизації бізнес-процесів, фінансового управління, взаємодії з державою, психології бізнесу, HR, маркетингу та продажів", - написав Федоров.

Як повідомлялося в УНН раніше, Міністерство цифрової трансформації анонсувало створення додатку "Дія.Бізнес" для українських підприємців.

Українські Національні Новини

Суспільство