zaporizhzhya-velikden-minuv-spokiyno-ale-zhitelyam-nagadali-pro-pravila-u-prifrontovomu-misti

Запоріжжя: Великдень минув спокійно, але жителям нагадали про правила у прифронтовому місті

 • 189535 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Великдень у Запоріжжі минув спокійно, але жителів закликали не ігнорувати комендантську годину, бо місто прифронтове, і ворог постійно намагається просуватися у напрямку Запоріжжя. Про це у відеозверненні заявив секретар Запорізької міськради Анаталій Куртєв, пише УНН.

Цитата

"Запоріжці! На щастя, Великдень для нашого міста пройшов спокійно. Одразу хочу подякувати тим з вас, хто учора проявив відповідальність та цілий день залишався біля безпечних місць", - зазначив Куртєв.

Він наголосив, що "комендантська година – це не забавки, а правило воєнного часу, яке обов’язково потрібно виконувати". "Нагадую, що від сьогодні вона знову починатиметься о 9 годині вечора і закінчуватиметься о 5 ранку. Перебувати у цей час на вулиці суворо заборонено. Виходити з дому можна тільки для того, щоб спуститися в укриття. Пам’ятайте про це і бережіть себе. Не забувайте, що ми прифронтове місто і що ворог постійно намагається просуватися у напрямку Запоріжжя", - вказав посадовець.

"Тому давайте подякуємо нашим захисникам та захисницям, які тримають оборону і завдають ворожим військам значних втрат, і не будемо заважати працювати ні військовим, ні Нацгвардції, ні поліції, ні теробороні. Тільки так переможемо! Все буде Україна!" - підкреслив секретар міськради Запоріжжя.

Деталі

При цьому він зазначив, що "не усі містяни виявилися свідомими громадянами". "Тільки за учорашній вечір та ніч патрульна поліція, разом з поліцією охорони, затримали 41 людину, які свідомо порушували правила комендантської години. Серед них - 34 чоловіки та 7 жінок. 18 затриманих вже отримали повістки у регіональних територіальних центрах комплектації та соціальної підтримки, і тепер вони будуть займатися більш корисними справами, ніж ходіння по вулицям у заборонений час", - зазначив секретар міськради.

Доповнення

Російські окупанти намагаються просуватися в напрямку Запоріжжя, але їм це погано вдається, заявили у Запорізькій ОВА.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    єПідтримка: українці перерахували на армію вже 554 млн грн

     • 90787 переглядiв