zamina-generaliv-ne-pokraschila-efektivnist-armiyi-rf-britanska-rozvidka

Заміна генералів не покращила ефективність армії рф – британська розвідка

 • 134898 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Кадрові зміни у військовому керівництві російської армії не допомогли підвищити її боєздатність. Про це у Twitter повідомила розвідка Міноборони Великої Британії, інформує УНН.

Цитата

"Чотирьох з п'яти генералів, які безпосередньо керували вторгненням у лютому 2022 року, наразі звільнено. Їхня заміна наразі мало допомогла покращити бойові характеристики росії. Відсутність безперервності командування, ймовірно, буде більш руйнівною, ніж у західній армії, оскільки, згідно з російською доктриною, розробка планів здебільшого залежить від командира особисто, а не є колективною роботою ширшого штабу", – ідеться у повідомленні.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 19 October 2022

Find out more about the UK government's response: https://t.co/Q60IXHlkqX

#StandWithUkraine  pic.twitter.com/iDL7P6QA77

— Ministry of Defence  (@DefenceHQ) October 19, 2022

Деталі

Як зазначили, за вісім місяців вторгнення основні "елементи російського військового керівництва" дедалі більше не функціонують. На тактичному рівні фіксують загострення браку російських молодших офіцерів, які придатні для організації та керівництва мобілізованими резервістами.

Погане керівництво нижчого рівня, ймовірно, погіршує низький моральний дух і погану згуртованість підрозділів у багатьох частинах російських сил, заявили британські розвідники.

Нагадаємо

За даними Міноборони Великої Британії, російська війська масовано обстрілюють цивільну інфраструктуру України, тому що зазнали невдачі на полі бою.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вбила в Україні 428 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 153416 переглядiв

    Укриття мають 70% шкіл - міністр

     • 145075 переглядiв

    На Миколаївщині за ніч збили 13 дронів-камікадзе

     • 89025 переглядiв