ukenru
zaluzhniy-pospilkuvavsya-z-golovoyu-voyennikh-shtabiv-ssha-povidomiv-obstanovku-na-skhodi-ta-pivdni

Залужний поспілкувався з головою воєнних штабів США: повідомив обстановку на сході та півдні

 • 97815 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у вівторок провів бесіду з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Про це Залужний повідомив у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"Поспілкувався зі своїм американським колегою - Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Поділився інформацією про складну обстановку на сході та півдні України, де тривають важкі бої", - повідомив Залужний.

Деталі

Головнокомандувач наголосив, що ми потребуємо невідкладної допомоги та подякував за вже надану.

Також під час розмови він запевнив, що Україна обовʼязково збереже весь досвід цієї важкої війни і поділиться ним з партнерами, "щоб світове зло було покаране".

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський 18 квітня ввечері у відеозверненні заявив, що "зараз вже можна констатувати, що російські війська почали битву за Донбас, до якої давно готувалися". І що дуже значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу.

У Міноборони повідомляли сьогодні, 19 квітня, що окупанти пішли в наступ у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП