zakupivelni-ahentsii-minoborony-zakontraktuvaly-ozbroiennia-i-tylovoho-maina-na-ponad-280-mlrd-hryven

Закупівельні агенції Міноборони законтрактували озброєння і тилового майна на понад 280 млрд гривень

 • 27639 переглядiв

Оборонні закупівельні агенції підписали контракти на постачання армії озброєння та тилового майна на суму понад 280 млрд грн. Закупівлі включають сучасні системи озброєння, боєприпаси, одяг, засоби захисту та продукти харчування.

Оборонні закупівельні агенції уклали контракти на постачання армії озброєння та тилового майна на суму понад 280 млрд грн. Про це повідомило Міністерство оборони, пише УНН.

Деталі

У Міноборони підкреслили значний обсяг закупівель, значна кількість яких була здійснена у вітчизняних виробників. Це має на меті підтвердити рішучість відомства забезпечити ЗСУ сучасними ресурсами для підтримки боєздатності та ефективності.

Мета – гарантувати стабільність та надійність у забезпеченні ЗСУ сучасним озброєнням і тиловим майном, бо це критично важливо для успішного виконання завдань військовослужбовцями

- сказав заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Повідомляється, що "Агенція оборонних закупівель" уклала контракти на постачання озброєння на 222,2 млрд грн, а "Державний оператор тилу" забезпечив закупівлі тилового майна на 61,7 млрд грн.

Закупівлі включають сучасні системи озброєння, боєприпаси, одяг, індивідуальні засоби захисту, продукти харчування тощо. Це дозволить значно підвищити оперативну ефективність наших військових підрозділів, зміцнити їхню бойову готовність і адаптивність до сучасних умов бойових дій.

Нагадаємо

Нідерланди внесуть 20 мільйонів євро до спільного фонду коаліції з розробки безпілотників для закупівлі близько мільйона ударних безпілотників з оглядом від першої особи для Збройних сил України.

Мінцифри заощадило понад 3 мільярди гривень на закупівлі дронів для ЗСУ09.08.24, 13:17

Популярні

Новини по темі

Підводний мисливець виявив у Дніпрі уламки "Шахеда"

 • 21771 переглядiв