ukenru
zakonoproekt-pro-dopomogu-ukrayini-na-sumu-40-mlrd-vezut-do-pivdennoyi-koreyi-na-pidpis-baydenu

Законопроект про допомогу Україні на суму 40 млрд дол везуть до Південної Кореї на підпис Байдену

 • 149810 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Законопроект про допомогу Україні на суму 40 мільярдів доларів прямує до Південної Кореї на підпис президенту США Джо Байдену, підтвердив CNN представник Ради національної безпеки, передає УНН.

Цитата

"Законопроект прямує до Південної Кореї для підписання президентом, і його везе людина, яка вже їздила до регіону в рамках своїх офіційних обов'язків", - сказав представник.

Додамо

Законопроект передбачає кошти на військову та гуманітарну допомогу, у тому числі фінансування допомоги українським військовим та силам національної безпеки, допомогу у поповненні американської техніки, що спрямовується в Україну, а також забезпечення громадської охорони здоров'я та медичної підтримки українських біженців.

Доповнення

Президент Джо Байден розпочав у п'ятницю свою поїздку до східної Азії.

Перший візит Джо Байдена до Азії як президент розпочався після того, як у п'ятницю, 20 травня, були опубліковані результати соцопитування, проведеного Центром досліджень зв'язків з громадськістю NORC на замовлення Associated Press. Згідно з результатами дослідження, рейтинг схвалення Байдена становить 39%, що є найнижчим показником за час його президентства. Опитування також виявило песимізм, що посилюється серед американців, щодо економіки та стану Сполучених Штатів, особливо серед демократів.

Лише двоє з кожних 10 дорослих американців кажуть, що країна рухається у правильному напрямку, або вважають стан економіки добрим. У квітні на це запитання позитивно відповіли троє із 10 респондентів. Тільки 33% демократів вважають, що країна перебуває на правильному шляху, порівняно з 49% минулого місяця.

Українські Національні Новини

Новини Світу