ukenru
zakhodilo-100-morpikhiv-viyshlo-50-rashist-pro-zachistku-ukrayinskogo-sela-perekhoplena-rozmova

"Заходило 100 морпіхів, вийшло 50": рашист про "зачистку" українського села – перехоплена розмова

 • 172274 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Головне управління розвідки МО України оприлюднило перехоплену розмову російського загарбника з дружиною, в якій він розповідає, що під час "зачистки" окупованого українського села зі 100 морпіхів вижило 50, передає УНН.

Цитата

"Перехоплення розмови окупанта яскраво демонструє настрій, що набирає силу в російській армії – бажання піти з війни за будь-яку ціну", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Дружина пропонувала чоловіку "впасти з танка", щоб отримати травму. Оскільки, на її думку, іншого виходу немає – ротації не буде, бо "всі відмовляються". Чоловік схиляється до думки, що все ж краще "отримати поранення, бо всі ушкодження перевіряють ФСБшники.

Далі розповідає історію "зачистки" окупованого населеного пункту: "Село взяли нещодавно. У нас дев’ять 300-х. Морпіхів близько 100 заходило. Вийшло 50. А комбат каже, в кожен підвал кидайте гранату, не дивлячись. А потім вже заходьте. Хлопці не стали закидувати. А потім зайшли, а там четверо дітей сидить маленьких".

Доповнення

Російська влада продовжує відправляти строковиків гинути на війні в Україні попри запевнення керівництва кремля про недопущення участі строковиків у так званій “спеціальній операції”.

Українські Національні Новини

Суспільство