ukenru
zakhisnik-r-vestbruk-nabrav-58-ochok-v-matchi-nba

Захисник Р.Вестбрук набрав 58 очок в матчі НБА

 • 13942 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Розігруючий захисник "Оклахома-Сіті Тандер" Расселл Вестбрук, набравши 58 очок в поєдинку регулярного чемпіонату НБА з "Портленд Трейл Блейзерс", повторив рекорд організації за результативністю в одному матчі, передає УНН з посиланням на ESPN.

Найвище досягнення було встановлено Фредом Брауном в сезоні-1973/74, коли команда виступала під назвою "Сіетл Суперсонікс".

Попри такий показник в четвертій чверті гравець реалізував лише 6 з 15 з гри, а також допустив чотири промахи в останні 83 секунди зустрічі, що спричинило поразку "Тандер" - 121:126. Загалом американець відправив 21 із 39 кидків з гри у ціль (3/9 триочкові, 13/16 штрафні) та віддав 9 передач при 3 перехопленнях.

Зазначається, що після кидків або передач Р.Вестбрука "Оклахома-Сіті" набрала 82 з 121 очка (68 відсотків).

Примітно, що розігруючий став другим після захисника "Х'юстон Рокетс" Джеймса Хардена гравцем в нинішньому сезоні, який записував в актив як мінімум по 50 очок за зустріч більш ніж один раз.

Додамо також, більше Р.Вестбрука у цьому сезоні за один поєдинок набирав лише Клей Томпсон із "Голден Стейт" – 60 пунктів.

Як повдомляв УНН, "Вашингтон" перервав переможну серію клубу О.Леня "Фінікс Санс".

Українські Національні Новини

Спорт