zaharbnyky-vymahaiut-vid-biznesu-na-tot-postavyty-na-viiskovyi-oblik-usikh-pratsivnykiv-tsns

Загарбники вимагають від бізнесу на ТОТ поставити на військовий облік усіх працівників - ЦНС

 • 28289 переглядiв

російські загарбники на окупованих територіях України вимагають від бізнесу поставити всіх працівників на облік у військкоматах. Це частина підготовки до можливої мобілізації українців, особливо тих, хто не має російських паспортів.

російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України вимагають від бізнесу поставити на облік усіх працівників у свої військкомати. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

На тимчасово окупованих територіях росіяни здійснюють підготовку до мобілізації українців. Місцеві окупаційні адміністрації вимагають від бізнесу поставити на облік у фейкові військкомати всіх працівників,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з вимогами окупантів, власникам необхідно подати списки тих, хто не має російські паспорти й відповідно не перебуває на обліку окупантів.

У Спротиві зауважують, що хоча мобілізація офіційно у рф не відбувається, однак окупанти активно вербують нову силу на свою війну. Зокрема агітують строковиків укладати контракти, чи людей на яких мають важелі впливу через кримінальні справи та борги.

Окупанти завозять на ТОТ гастролерів з рф до дня святкування "дня прапора"14.08.24, 15:11

Популярні

Новини по темі

На Закарпатті запрацював "сухий порт"

 • 16386 переглядiв

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 35461 переглядiв