zagibel-pomichnika-zaluzhnogo-u-kabineti-kolegi-yakiy-zrobiv-fatalniy-podarunok-vzhe-proveli-obshuk

Загибель помічника Залужного: у кабінеті колеги, який зробив фатальний подарунок, вже провели обшук

 • 455657 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Правоохоронці знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував фатальний подарунок помічнику Головнокомандувача ЗСУ - Генадію Частякову, в його кабінеті вже провели обшук. Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко, передає УНН.

Цитата

"Поліцейські знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував фатальний подарунок. В його кабінеті вже провели обшук і вилучили ще 2 аналогічні гранати. Тривають першочергові слідчі дії", - повідомив Клименко у Telegram.

Він також закликав не поширювати неофіційну інформацію.

"Досудове розслідування триває, дочекайтеся офіційних висновків слідства", - додав глава МВС.

Додамо

Як повідомляв УНН, з’явилися деталі смерті помічника Залужного Генадія Частякова, який загинув від ручної гранати внаслідок нещасного випадку. До загибелі помічника Залужного призвів невдалий подарунок полковника Тімченка.

Раніше

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив подробиці щодо загибелі помічника Головнокомандувача ЗСУ - майора Частякова. За його словами, у квартирі військового поліція знайшла 5 нерозірваних гранат, їх відправлять на експертизу.

Як повідомляв УНН, в селі Чайки на Київщині внаслідок підриву гранати загинув військовослужбовець Геннадій Частяков. Розпочато кримінальне провадження за фактом загибелі людини та незаконного поводження з боєприпасами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Барабанщик Slipknot залишив гурт

     • 98285 переглядiв

    В Україні почали оцінку пошкоджень по протоколу RDNA3 — Кубраков

     • 100068 переглядiв