ukenru
zagarbniki-za-dobu-obstrilyali-21-naseleniy-punkt-na-skhodi-4-zagiblikh-10-poranenikh

Загарбники за добу обстріляли 21 населений пункт на Сході: 4 загиблих, 10 поранених

 • 103358 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. За минулу добу, 31 травня, російські війська обстріляли 21 населений пункт Луганської і Донецької областей. Внаслідок ударів загинуло четверо людей, щонайменше 10 зазнали поранень. Про це УНН інформує з посиланням на дані Угруповання Об’єднаних Сил.

Деталі

Зокрема, як повідомляється, обстрілів зазнали: Сєвєродонецьк, Борівське, Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Білогорівка, Золоте, Гірське, Комишуваха, Тошківка, Врубівка, Устинівка, Сиротине, Авдіївка, Слов’янськ, Ярова, Очеретине, Райгородок, Семенівка, Кам’янка, Ласточкіне.

Унаслідок ворожих авіаційних і ракетних ударів та артилерійських обстрілів Слов’янська, Сєвєродонецька і Райгородка загинуло четверо людей, щонайменше 10 зазнали поранень. Інформація щодо постраждалих і загиблих постійно уточнюється.

Російські воєнні злочинці, як вказано, зруйнували і пошкодили 46 цивільних об’єктів, серед яких: 40 багатоповерхових і приватних будинків, школа мистецтв (Гірське), дитячий садок (село Ярова), господарчі споруди заводу "Пролетарій" (Лисичанськ). В Авдіївці пошкоджено будівлю відділення поліції.

Піротехніки підрозділів ДСНС, що входять до складу угруповання Об’єднаних сил, виявили та знешкодили 43 вибухонебезпечних предмети в місті Бахмуті, у Покровському, Волноваському, Краматорському районах Донеччини. Ліквідовано 3 великі пожежі, що виникли внаслідок ворожих обстрілів у Слов’янську та Яровій Краматорського району.

За минулу добу з районів ведення бойових дій рятувальники евакуювали 13 907 людей.

Доповнення

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що російські окупанти увійшли у центральні райони Сєвєродонецька на Луганщині. Також російські загарбники проводять наступальні дії в районі Лиману.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП