zagarbniki-stvorili-pidlitkove-militarne-obyednannya-na-timchasovo-zakhoplenikh-zemlyakh-zaporizkoyi-oblasti-tsentr-sprotivu

Загарбники створили підліткове мілітарне об'єднання на тимчасово захоплених землях Запорізької області — Центр спротиву

 • 370709 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Окупанти анонсували створення "Добровольчої молодіжної дружини" в межах псевдогромадського руху "ЮгМолодой" на тимчасово захоплених землях Запорізької області, передає УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Цитата

"Ворог анонсував створення "Добровольчої молодіжної дружини" в межах псевдогромадського руху "ЮгМолодой”"на тимчасово захоплених землях Запорізької області", — йдеться у повідомленні.

Доповнення

У ЦНС кажуть, російські загарбники заявили, що "що юні дружинники мають надавати допомогу з охорони громадського порядку, взаємодіяти з поліцаями та окупантами".

"Фактично це мілітаристичне юнакове угруповування в межах політики промивання мізки дітям", — зазначили у Центрі спротиву.

Також у Центрі національного спротиву зауважили, що окупаційна влада створює умови, "що вступ до таких організацій є добровільно-примусовими й покликаний не лише залучити дітей до пропагандистських осередків, але й поділити між ними відповідальність за "службу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія шукає найманців для війни проти України - ЦНС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Англії дозволили розробку продуктів зі зміненими генами

     • 381272 переглядiв

    У "Асканії-Новій" загарбники встановили окупаційну владу

     • 336420 переглядiв

    Португалія допоможе розслідувати воєнні злочини рф в Україні

     • 386426 переглядiв

    Байден: Китай ще не постачав зброю до рф

     • 499675 переглядiв