ukenru
zabudovnik-pokazav-protses-zvedennya-apart-budinkiv-u-puschi-voditsi

Забудовник показав процес зведення апарт-будинків у Пущі Водиці

 • 21368 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Продовжується зведення апарт-будинку рекреаційно-оздоровчого комплексу з благоустроєм території в Оболонському районі столиці по вулиці Квітки Цісик, 34, 36. Про те, як відбувається процес зведення, повідомили у холдинговій компанії "Київміськбуд", передає УНН.

На сьогоднішній день у 1-й секції виконують монолітні роботи на рівні 4 поверху, облаштовують цементну кладку на рівні 3-го поверху. У 2-й секції виконують монолітні роботи на рівні 3 поверху, облаштовують цементну кладку на рівні 2-го поверху. У 3-4 секціях виконують монолітні роботи на рівні 2-го поверху, облаштовують цементну кладку на рівні 1-го поверху. У 5-й секції виконують 1 поверх моноліту. У 7-й секції виконують монолітні роботи на рівні підвалу.

Апарт-комплекс складається з одного семисекційного будинку на 5 поверхів. На 1-му поверсі секцій № 2, 3, 4, 5, 7 запроектовані нежитлові вбудовані приміщення. Апартаменти мають площу від 30 кв.м до 76 кв.м. За умови повної оплати надається знижка 13%. Приміщення доступні у розстрочку та у кредит. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу