ukenru
za-vikhidni-doslidili-20-zrazkiv-vid-lyudey-z-pidozroyu-na-koronavirus-moz

За вихідні дослідили 20 зразків від людей з підозрою на коронавірус - МОЗ

 • 15630 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Впродовж вихідних Центр громадського здоров'я перевірив 20 зразків, які доставили від людей, у яких була або підозра на коронавірусну інфекцію, або контакт з хворими. Всі вони негативні. Про це під час брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко, передає кореспондент УНН.

"Протягом вихідних було досліджено 20 зразків, доставлених від людей, у яких або була підозра на коронавірусну інфекцію, або вони були в контакті з людиною з коронавірусною інфекцією. Всі зразки негативні", - сказав Віктор Ляшко.

Він зазначив, що це свідчить про те, що в тих людей, в яких були відібрані зразки, захворювання на коронавірусну інфекцію немає. Тому, в країні все стабільно, у нас продовжує бути зареєстрований всього-на всього один випадок коронавірусної інфекції.

"Наразі в лабораторії вірусологічній Центру громадського здоров'я перебуває ще чотири зразки, які проходять дослідження. Про їх результати буде відомо або сьогодні вкінці вечора, або завтра вже на початку дня", - додав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, всього в Центрі громадського здоров'я перевірили 40 зразків від людей, у яких була підозра на коронавірусну інфекцію.

Українські Національні Новини

Суспільство