za-tyzhden-armiia-droniv-likviduvala-maizhe-400-opornykh-punktiv-rosiian

За тиждень "Армія дронів" ліквідувала майже 400 опорних пунктів росіян

 • 26703 переглядiв

Протягом минулого тижня українські військові за допомогою БпЛА від "Армії дронів" знищили майже 400 опорних пунктів росіян і більше сотні одиниць техніки окупантів.

Протягом минулого тижня ударні підрозділи "Армії дронів" знищили майже 400 опорних пунктів росіян та більше сотні одиниць російської військової техніки. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі 

За минулий тиждень ударні роти БпЛА вразили також 58 бойових броньованих машин, 31 танк і 36 гармат. Ще дрони відпрацювали по 207 російських бойовиках

- резюмував Федоров.

Різдвяний подарунок: у Нацгвардії показали бойову роботу бійців роти ударних безпілотників25.12.23, 20:35

Крім того, підрозділи "Армії дронів" знищили 4 склади з БК та паливом, 6 російських САУ, 7 одиниць радіотехнічного обладнання окупантів та 44 вантажівки. 

Доповнення

Зазначається, що до звіту увійшли лані роти НГУ, підрозділу СБУ та 15 рот ЗСУ і 1 підрозділу Держспецзв'язку. Всі підрозділи надали відеопідтвердження ліквідації цілей.

Нагадаємо

Нацгвардійці продовжують знищувати ворога на східному та південному напрямках. Лише за тиждень наші захисники ліквідували 21 танк, 6 БТР, 47 бойових броньованих машин та 41 одиниці автомобільної техніки.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На переході у Луцьку нетверезий водій збив жінку і школярку

     • 27209 переглядiв

    У Харкові в квартирі стався вибух газу, постраждала людина

     • 26203 переглядiв