za-tri-tizhni-do-rosiyskoyi-armiyi-mobilizovano-blizko-200-000-osib-minoboroni

За три тижні до російської армії мобілізовано близько 200 000 осіб - Міноборони

 • 120347 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Станом на середину жовтня, від початку мобілізаційної кампанії 4 жовтня, до російської армії було мобілізовано близько 200 тисяч осіб, якими доукомплектовують існуючі та формують нові батальйони. Про це на брифінгу повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

«Станом на середину жовтня, за даними розвідки, в росії призвано близько 200 тисяч осіб. Це приблизно 66% від заявленої кількості, яку вони збиралися зібрати. За наявними у нас даними продовжується доукомплектування 107 та формування 24 резервних та регулярних полків та батальйонів загальною чисельністю близько 146 тисяч осіб. У зв’язку з прискореними темпами мобілізації зберігаються проблеми у нашого ворога з відсутністю у достатній кількості казарменно-житлового фонду, навчально-матеріальної бази та речового майна для забезпечення мобілізованого особового складу, а також інструкторів для належної підготовки до бойових дій», – повідомила Маляр.

Нагадаємо

Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що проведення мобілізації російським диктатором володимиром путіним спричиняє соціальні розломи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві відновили роботу ще два заклади McDonald's

     • 257990 переглядiв

    Українці активно відкривають компанії у Польщі

     • 372905 переглядiв

    Netflix отримав від України "Відзнаку миру"

     • 246509 переглядiв