za-ranok-rosiyani-vipustili-po-ukrayini-28-raket-iz-nikh-20-zbito-zelenskiy

За ранок росіяни випустили по Україні 28 ракет, із них 20 збито – Зеленський

 • 122952 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. За сьогоднішній ранок росіяни випустили по Україні 28 ракет, із них 20 було збито. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

"Ворог здійснив другу хвилю терористичної атаки проти нашої держави. За сьогоднішній ранок – 28 ракет, із них 20 збито. Понад 15 безпілотників, майже всі – ударні іранські. Більшість збито", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент зазначив, що якби ще не сьогоднішні удари, то вже поновили б енергопостачання, водопостачання і звʼязок, які терористи пошкодили вчора.

"А сьогодні росія добʼється додатково лише одного: трохи затягне наше відновлення", - зазначив Зеленський.

Він повідомив, що зараз більшість міст і сіл, які терористи хотіли залишити без електрики та звʼязку, вже з електрикою та звʼязком.

"У деяких містах і районах роботи ще тривають. У деяких містах і районах енергетиками застосовуються тимчасові обмеження енергопостачання за графіком – це необхідно виключно для того, щоб підтримувати стабільність енергосистеми. Уряд усе це контролює – стараємося відновити нормальні умови максимально швидко", - розповів Зеленський.

Доповнення

Генштаб повідомляв, що російські окупанти запустили по Україні майже 30 крилатих ракет, українські військові знищили 21 крилату ракету та 11 безпілотних літальних апаратів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупаційні віська атакували Нікопольський район

     • 125572 переглядiв

    Президент закликав виключити рф з ЮНЕСКО

     • 114185 переглядiв