za-poperednyu-dobu-v-pivdennikh-regionakh-znischeno-28-okupantiv-ta-5-odinits-viyskovoyi-tekhniki

За попередню добу в південних регіонах знищено 28 окупантів та 5 одиниць військової техніки

 • 89952 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. За добу в південних регіонах знищено 28 окупантів та 5 одиниць військової техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БПЛА. Про це у Facebook повідомляє оперативне командування "Південь", передає УНН.

Деталі

Майже годину рашисти штурмили українські позиції в районі Олександрівки і без успіху. Ворог відступив для відновлення сил.

Цитата

"За результатами ефективних уражень нашими військами ворожих сил знищено 28 рашистів та 5 одиниць техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БПЛА. В Чорноморській операційній зоні вороже корабельне угруповання з ракетних та десантних кораблів відсунулось майже на 200 км від наших берегів. Але блокування судноплавства і загроза ракетних ударів зберігаються", - йдеться у повідомленні.

На Херсонщині ворог продовжує психологічний тиск та брудну пропаганду серед цивільного населення, а на зайнятому рубежі обороняється і намагається наносити артилерійсько-мінометні удари по наших позиціях й по населених пунктах з мирними населенням.

Нагадаємо

За добу в районі оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупанти 4 рази атакували позиції українських захисників. У результаті рашисти втратили 20 військових та один танк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЮНІСЕФ: 6 млн українців мають обмежений доступ до питної води

     • 95862 переглядiв

    Anonymous зламали ще один російський банк

     • 173606 переглядiв

    У Київ повернулися диппредставництва з 16 країн світу

     • 125075 переглядiв