za-pivroku-do-nimechchini-pribulo-blizko-milyona-bizhentsiv-iz-ukrayini

За півроку до Німеччини прибуло близько мільйона біженців із України

 • 324250 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Федеральне статистичне відомство оприлюднило дані щодо біженців, які прибули до ФРН з України. Лише у серпні до Німеччини переїхало близько 70 тисяч українців. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Деталі

З початку російського збройного вторгнення в Україну до Німеччини прибуло майже один мільйон українських біженців, повідомляє федеральне статистичне відомство в понеділок, 10 жовтня. Дані статистиків охоплюють показники за період із кінця лютого до серпня.

З повідомлення випливає, що більшість біженців з України прибули у перші місяці після початку війни. За березень німецькі відомства зареєстрували 431 тисячу, а у квітні – 198 тисяч випадків. З того часу кількість українців, які прибувають до Німеччини, почала знижуватися. У липні до ФРН приїхало 58 тисяч, а у серпні – 70 тисяч українців. Проте це значно вищі показники у річному обчисленні: роком раніше у цей період у Німеччині фіксувалося приблизно по тисячі переїздів з України на місяць.

Нагадаємо

Майже 2000 сімей з України в Англії або були визнані бездомними, або їм загрожує небезпека стати бездомними. За даними уряду, за 1 місяць їх стало на 22% більше, лише за останній місяць за допомогою звернулося близько 350 сімей.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном

    Популярні

    Новини по темі

    США нададуть Україні сучасні засоби ППО, — Білий дім

     • 323091 переглядiв