za-pidtrymky-nimechchyny-ukrainski-veterany-ta-yikh-rodyny-mozhut-otrymaty-do-400-tys-hrn-na-vidkryttia-biznesu

За підтримки Німеччини українські ветерани та їх родини можуть отримати до 400 тис грн на відкриття бізнесу

 • 23366 переглядiв

Українські ветерани війни та їхні сім'ї можуть отримати гранти до 400 000 гривень на започаткування малого бізнесу. В уряді повідомили про основні вимоги і про те, як зареєструватися.

Новий конкурс в межах проєкту реінтеграції ветеранів та ветеранок війни, за підтримки міністерства закордонних справ ФРН, дозволяє отримати грант у розмірі до 400 тисяч гривень на відкриття малого бізнесу. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Ветерани зможуть отримати бізнес-гранти у розмірі до 400 тисяч гривень на відкриття малого бізнесу

– ідеться у повідомленні.

Деталі

Конкурс проводиться в межах проєкту "Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей", згідно з ініціативою німецької неурядової організації "Німецьке об’єднання народних університетів" (DVV International), а також за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

В уряді України повідомили, хто має можливість взяти участь у конкурсі. Ідеться про наступні категорії громадян України:

• учасники бойових дій;

• особи з інвалідністю внаслідок війни;

• члени сімей ветеранів/ветеранок війни. Під членами сім’ї маються на увазі дружина, чоловік або дитина зазначених вище категорій.

Заповнити онлайн-форму для участі можна за посиланням.

Важливо: обов’язковою умовою конкурсу є проживання і планування ведення бізнесу у таких регіонах: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава та Суми.

Нагадаємо

Майже 15 000 українських підприємців отримали 3,5 млрд грн грантової підтримки від держави через програму "Власний бізнес" для започаткування або розширення свого бізнесу, створюючи, як очікується, понад 30 000 нових робочих місць по всій країні.

Кабінет Міністрів схвалив використання державних коштів на безкоштовне зубопротезування ветеранів та учасників бойових дій через медичні заклади, які є партнерами Служби охорони здоров'я України.

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі