za-ostanniu-dobu-v-ukraini-zafiksovano-454-pozhezhi-v-pryrodnykh-ekosystemakh-dsns

За останню добу в Україні зафіксовано 454 пожежі в природних екосистемах - ДСНС

 • 101554 переглядiв

За минулу добу в Україні зафіксовано 454 пожежі в природних екосистемах на загальній площі понад 342 га, в результаті чого загальна кількість пожеж з початку року склала 8 590.

За останню добу в Україні зафіксовано 454 пожежі в природних екосистемах загальною площею понад 342 га. З початку року кількість загорянь сухостою сягла позначки у 8590 пожеж. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

За останню добу в Україні зафіксовано 454 пожежі в природних екосистемах загальною площею понад 342 га. Українці, які потерпають від ворожих обстрілів росіян, на жаль, свідомо спалюють свою рідну землю. Тільки вдумайтесь – з початку року кількість загорянь сухостою сягла позначки у 8590 пожеж, при цьому загальна площа випаленої землі становить більше ніж 5471 га

- повідомили в ДСНС.

Зазначається, що працівники ДСНС щоденно проводять роз’яснювальні роботи з місцевим населенням, попереджаючи про небезпеку та шкоду для здоров’я та для навколишнього середовища.

Окрім того, під час чергового рейду рятувалини зловили декількох паліїв трави на Сумщині.

Нагадаємо

Пожежа сталася напередодні у плавневій зоні річки Дніпро на Запоріжжі.  Через вітер вогонь швидко розповсюджувався. Рятувальникам  вдалось дістатись до займання на моторному човні та снігоболотоході.

У запорізьких плавнях вирувала масштабна пожежа 02.04.24, 09:58

Популярні

Новини по темі