za-ostanni-piv-roku-nazk-vstanovilo-krichuschi-fakti-pridbannya-dorogogo-mayna-sered-deputativ-mistsevikh-rad-ta-pravookhorontsiv

За останні пів року НАЗК встановило "кричущі факти" придбання дорогого майна серед депутатів місцевих рад та правоохоронців

 • 266474 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Протягом останнього пів року під час перевірок НАЗК встановило чимало фактів придбання коштовного майна серед депутатів міських рад та правоохоронців, які не мають законних доходів такого масштабу. Про це повідомив голова Національного агенства з питань запобігання корупції Олександр Новіков в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата 

“За останні пів року становили просто “кричущі факти” придбання депутатами місцевих рад або працівниками правоохоронних органів, які не мають законних доходів, житла в таких ЖК Києва “Бульвар фонтанів”, “Новопечерські липки””, - заявив Новіков. 

Голова НАЗК розповів, що елітні житлові комплекси - це місця концентрації осіб, які незаконно збагачуються, тому їх НАЗК перевіряє суцільним порядком: "Ми беремо з реєстрів інформацію, перевіряємо, чи це не державний службовець та, чи не має він відношення до посадовців, які обіймають високі посади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексголові МОЗ Степанову повідомлено про підозру у справі про відмивання грошей держпідприємства




Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    лукашенко прибув у рф: у планах зустріч із путіним

     • 257473 переглядiв