ukenru
za-noviy-sotsializm-nova-nazva-politichnoyi-partiyi-sls

"За новий соціалізм" – нова назва політичної партії СЛС

 • 80201 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. "За новий соціалізм" - таку нову назву отримала політична партія "Союз Лівих Сил". Це рішення було прийнято сьогодні, 18 грудня, на VII з'їзді партії, на якому були присутні делегати практично з усіх регіонів України, інформує УНН з посиланням прес-службу партії.

Деталі

"ЗНС" - це про побудову в Україні нової соціальної держави, що орієнтується не на соціальні мінімуми, а на соціальний максимум. І ґрунтуватися воно буде на соціалістичній сучасній ідеології. Ідеології, яка допускає приватне підприємництво, приватну власність, приватну ініціативу.

Ідеології, яка стоїть на ліквідації олігархату та його впливу. Ідеології миру і взаєморозуміння і підтримки. Ідеології побудови такої держави, яка буде оберегом для людини, а не її ворогом.

Ідеології, яка з розумінням ставиться до допущених на шляху соціалістичного розвитку помилок. Ідеології, яка враховує передовий досвід і Радянського Союзу, і розвинених країн сучасності", - зазначив лідер партії Максим Гольдарб.

Він підкреслив, що досвід показав безперспективність і згубність шляху, по якому йде Україна. Мета прихильників партії - не повернення до минулого, а синергія кращого історичного досвіду, а також сучасних тенденцій розвитку соціалістичних країн.

"Якщо ми цього не зробимо, отримаємо іншу альтернативу — знищення і народу, і України, які вже потрапили під каток олігархічного світу", — резюмував Максим Гольдарб.

Українські Національні Новини

Політика