ukenru
za-nepribraniy-snig-u-kiyevi-oshtrafuvali-ponad-40-pidpriyemtsiv

За неприбраний сніг у Києві оштрафували понад 40 підприємців

 • 15505 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. З початку доби інспектори КП "Київблагоустрій" та районних державних адміністрацій вже внесли 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників підприємств, за несвоєчасне очищення балансових територій від снігу. Про це повідомив в.о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко, передає УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"Інспектори благоустрою працюють у посиленому режимі. Їхня задача — проконтролювати якість розчищення балансових ділянок від снігу. Від світанку столичні інспектори вже внесли 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників тих підприємств, які знехтували приписом та не виконали вимоги. Вони понесуть адміністративну відповідальність. За прибиранням у місті стежать 98 столичних інспекторів", — зазначив Ткаченко.

За його словами, керівники підприємств, установ та організацій мають нести персональну відповідальність за стан територій, які за ними закріплені.

Повідомляється, що загалом станом на 10:00 для ліквідації наслідків негоди у столиці задіяний 5191 працівник комунальних служб та 577 одиниць снігоприбиральної техніки. До роботи залучені працівники підприємств, підпорядкованих КК "Київавтодор", КО "Київзеленбуд" та служб житлово-комунального господарства.

Також станом на ранок уже використано 3998 тонн посипального матеріалу.

Нагадаємо, через ожеледицю у столиці травмувалося до пів сотні людей.

Українські Національні Новини

Київ