ukenru
za-minuliy-tizhden-vnaslidok-boyovikh-diy-zaginulo-18-boyovikiv

За минулий тиждень внаслідок бойових дій загинули 18 бойовиків

 • 8210 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У період з 19-25 грудня внаслідок активних бойових дій загинуло 18 бойовиків, 28 зазнали поранень. Про це на сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідка Міністерства оборони України, передає УНН.

"У період 19-25 грудня ц.р. втрати противника склали: 18 військовослужбовців вбитими та 38 пораненими", - йдеться у повідомленні.

Серед них 3 загиблих і 5 поранених військовослужбовців у складі 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, один поранений у складі 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, 15 загиблих і 32 поранених у складі 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК.

Як зазначається, у цивільних лікарнях Луганська введено режим обмеження доступу відвідувачів у зв’язку з приховуванням розміщення великої кількості поранених військовослужбовців російських окупаційних військ. Морг головної міської лікарні заповнений вбитими російськими військовослужбовцями. В медичних закладах на тимчасово окупованих територіях Луганської області проводиться виписка хворих цивільних осіб для звільнення місць для поранених військовослужбовців, додали у ГУР МОУ.

Нагадаємо, противник здійснює заходи з метою звинувачення української сторони у зриві досягнутих домовленостей щодо взаємного припинення вогню з 24 грудня цього року, обстрілюючи Дебальцеве і залучаючи російські ЗМІ для фіксації наслідків провокації.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП