za-dobu-vorog-trichi-z-vazhkoyi-artileriyi-atakuvav-nikopol-ova

За добу ворог тричі з важкої артилерії атакував Нікополь - ОВА

 • 730562 переглядiв

Київ. 12 серпня. УНН. З ранку російські окупанти тричі обстрілювали Нікополь з важкої артилерії. Є численні руйнування житла та інфраструктури, але обійшлось без постраждалих, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Цитата

“До міста прилетіли півтора десятка снарядів. Пошкоджені 15 приватних будинків та 5 господарських споруд. Понівечені 2 газопроводи та 3 лінії електропередач. Минулося без загиблих та постраждалих”, - повідомив Лисак.

Доповнення

Напередодні, зранку п’ятниці, російська армія обстріляла Нікополь із важкої артилерії. Постраждала 71-річна жінка. Її ушпиталили до лікарні у стані середньої тяжкості.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що наразі одним із пріоритетів є повернути воду жителям Криворізького та Нікопольського районів, які постраждали через теракт на Каховській ГЕС. У районах прокладають труби, облаштовують насосні станції та заживлюють нове обладнання.

Відтепер Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька та Миколаївська ОВА можуть будувати та ремонтувати артезіанські свердловини, а також об’єкти централізованого водопостачання без необхідності проходження безлічі бюрократичних процедур. Уряд спростив умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кривий Ріг ворог здійснив ракетну атаку, швидше за все балістикою - ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині зросили випадки отруєння грибами

     • 1149318 переглядiв

    Ворог з ранку тероризує Херсонщину. Є постраждалі

     • 799091 переглядiв