za-dobu-rosiiany-66-raziv-udaryly-po-sumshchyni-odna-liudyna-poranena

За добу росіяни 66 разів ударили по Сумщині: одна людина поранена

 • 30652 переглядiв

Протягом минулої доби, 4 грудня, російські війська здійснили 66 обстрілів Сумської області. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Сумській області, передає УНН

Деталі

Протягом минулої доби окупанти обстріляли населені пункти Сумської області. Загалом нараховано 66 ударів. Внаслідок обстрілів поранена одна цивільна особа.

- резюмували правоохоронці. 

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни вночі завдали чотири ракетних удари С-300 по Селидовому

Доповнення

У Сумській обласній військовій адміністрації заявили, що вночі обстріляли три прикордонні громади. Зокрема, обстрілів зазнали Краснопільська, Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади. 

За попередньою інформацією, Краснопільську громаду ворог обстріляв із мінометів, пролунало 5 вибухів. Натомість Середино-Будська і Зноб-Новгородська громади зазнала артилерійських обстрілів - зафіксовано 2 і 3 вибухи відповідно.

Крім того, вдень  внаслідок обстрілів Великописарівської громади з мінометів було поранено одну людину.

Нагадаємо

Російські війська атакували Харківську область за допомогою безпілотників, поранивши одну людину та пошкодивши культурний центр і кілька будинків. Понад 20 населених пунктів зазнали артилерійських та мінометних обстрілів протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія рф вночі обстріляла Очаків, є пошкодження

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі