za-dobu-rosiiany-17-raziv-obstrilialy-donechchynu-odna-liudyna-zahynula-shche-troie-poraneni

За добу росіяни 17 разів обстріляли Донеччину: одна людина загинула, ще троє поранені

 • 22602 переглядiв

Російські війська 17 разів обстріляли Донецьку область, в результаті чого одна жінка загинула, ще троє людей отримали поранення. Також були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури, зокрема житлові будинки та навчальні заклади.

Загалом протягом минулої доби, 3 грудня, російські окупанти 17 разів обстрілювали цивільне населення Донеччини. Про це повідомляє національна поліція Донецької області, передає УНН.

Деталі 

Під російські обстріли потрапили міста Авдіївка, Торецьк, селище Нью-Йорк та села Бердичі, Костянтинівка, Новоекономічне, Соловйове.

По Авдіївці окупанти били зі всіх видів зброї. Внаслідок обстрілів поранено цивільну особу. З артилерії росіяни вдарили по селу Костянтинівка, вбили жінку та ще одну поранили. Пошкоджено приватний будинок.

- йдеться у ранковому звіті Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ опублікували кадри зруйнованої Мар'їнки з повітря

Зазначається, що ще одна людина отримала поранення в Торецьку. Правоохоронці зауважили, що окупанти тричі вдарили по Новоекономічному ракетами С-300.

Там руйнувань зазнали 3 приватних будинки, заклади освіти.

Доповнення 

Згідно з даними поліції через російські обстріли на Донеччині було пошкоджено 8 цивільних об’єктів - 5 житлових будинків, школа, дитсадок, завод.

Також згідно з інфографікою в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігоря Мороза від початку повномасштабної війни на Донеччині росіяни вбили 1785 людей та поранили ще 4360 осіб.

Водночас неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Суд залишив без змін вирок ексголові Державіаслужби

     • 19287 переглядiв

    Нардеп Шпенов складає мандат

     • 21622 переглядiв