ukenru
za-dobu-rf-zavdala-348-udariv-po-14-naselenym-punktam-zaporizkoi-oblasti

За добу рф завдала 348 ударів по 14 населеним пунктам Запорізької області

 • 27733 переглядiв

росіяни здійснили 348 обстрілів 14 населених пунктів Запорізької області, включаючи ракетні удари, обстріли з РСЗВ та БПЛА, що призвело до пошкодження житлових будинків та інфраструктури, але обійшлося без жертв серед мирного населення.

Упродовж доби росіяни здійснили 348 ударів по 14-ти населених пунктах Запорізької області. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Військовослужбовці рф здійснили 2 ракетних удари по Привільному, вгатили 3 авіаснарядами по Малій Токмачці й Роботиному, 5 РСЗВ-обстрілів Новоданилівки, Малої Токмачки та Роботиного, 46 БПЛА атакували Гуляйполе, Новоданилівку, Новодарівку, Малинівку, Роботине, Малу Токмачку, Залізничне та Чарівне

– заявив Іван Федоров.

Загалом, тільки за останню добу зафіксовано 292 артилерійських удари по території Оріхова, Гуляйполя, Роботиного, Вербового, Малинівки, Малої Токмачки, Новоданилівки, Чарівного, Темирівки, Новодарівки, Омельника та Кам’янського.

Додамо

Було отримано 32 повідомлення про пошкодження житлових будинків та інфраструктурних об'єктів, проте мирні жителі не постраждали.

За добу росіяни обстріляли 458 разів 10 населених пунктів у Запорізькій області18.03.24, 07:47 • [views_0]

Юлія Котвицька

Війна