za-dobu-enerhetyky-vidnovyly-elektropostachannia-dlia-ponad-6-tysiach-abonentiv-po-vsii-ukraini

За добу енергетики відновили електропостачання для понад 6 тисяч абонентів по всій Україні

 • 30664 переглядiв

Протягом доби українські енергетики відновили електропостачання для більше як шести тисяч абонентів по Україні. Про це повідомляє Міністерство енергетики України,  передає УНН.

Деталі 

Зокрема, у Харкові та області, де після ранкової атаки було знеструмлено близько 6 тисяч абонентів, усіх уже заживлено. 

На Київщині, де були знеструмлені понад 800 абонентів, підключили 300 споживачів. Залишаються без електропостачання понад 500 абонентів у Васильківському районі. Тривають роботи з підключення

- резюмували у відомстві.

Крім того, без електроенергії понад 300 споживачів в Одесі. Енергетики відключили їх на вимогу ДСНС. Ці заходи потрібні для ліквідації рятувальниками наслідків обстрілів. 

Також зазначається, що Дніпропетровщині, де обстрілом було пошкоджено високовольтну лінію, абонентів заживлено за резервною лінією.

Нагадаємо

Масовані російські атаки спричинили відключення електроенергії в Київській, Дніпропетровській, Одеській, Харківській областях. 

Водночас в Міненерго наголосили, що ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована, а застосування планових відключень не передбачається.

Жодних планових відключень не передбачається: в Міненерго запевнили, що інформація про відключення світла на свята - фейк 29.12.23, 10:03

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський нагородив оборонців Авдіївки

     • 30756 переглядiв

    Зеленський приїхав до Авдіївки: деталі візиту

     • 30415 переглядiв