ukenru
za-den-v-umani-poperedili-desyat-pozhezh-za-uchastyu-khasidiv

За день в Умані попередили десять пожеж за участю хасидів

 • 6862 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Впродовж минулої доби рятувальники і поліція в Умані попередили виникнення 10 пожеж під час святкування паломниками свята Рош Гашана. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передає УНН.

"Впродовж доби 10 вересня, під час святкування паломниками Рош Гашана в місті Умань рятувальники та поліцейські попередили виникнення 10-ти пожеж", – йдеться у повідомленні.

Так, лише на вулиці Пушкіна під час патрулювання житлового сектору, на балконах та підвалі дев'ятиповерхових житлових будинків,  виявили, як паломники-хасиди на мангалі жарили шашлики. Піднявшись разом із працівниками поліції до помешкання, співробітники ДСНС, щоб попередити виникнення пожежі, загасили мангал.

Ще два випадки на цій же вулиці сталися у квартирах на 2-му та 7-му поверхах дев'ятиповерхових житлових будинків, де залишені без нагляду свічки мало не спричинили пожежі.

"Аналогічні події сталися також на вулиці Володимира Мономаха. Завдяки оперативному реагуванню патруля рятувальників, вдалося попередити виникнення пожеж", - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, на кордоні з Україною оформили майже 28 тисяч прочан, які прибули на святкування єврейського Нового року Рош Гашана.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП