z-zavtrashnoho-dnia-polsky-pereviznyky-budut-blokuvaty-kpp-shehyni-tsilodobovo

З завтрашнього дня польські перевізники будуть блокувати КПП «Шегині» цілодобово

 • 32076 переглядiв

Польські перевізники розширять свою блокаду на пункті пропуску "Шегині" до 24 годин, починаючи з завтрашнього дня, при цьому близько 3500 вантажівок вже стоять у черзі на чотирьох польсько-українських прикордонних пунктах пропуску. Українські водії в Польщі отримали гуманітарну допомогу в умовах кризи.

Після початку страйку на КПП "Шегині" польські перевізники припиняли блокувати рух вантажівок вночі, проте завтра блокада стане цілодобовою. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, пише УНН.

Навпроти пункту пропуску "Шегині" учасники цієї акції блокують рух з 23 числа і по сьогодні, як вони зазначали, в денний час. Це з 9 години ранку до 20 години вечора за польським часом. І з завтрашнього дня такі дії мають розпочатися вже цілодобово

,- сказав Демченко.

Деталі

Блокування руху продовжується на чотирьох напрямках "Ягодин -Дорогуськ", "Краківець – Корчова", "Рава-Руська – Гребенне" та з 23 листопада ще й на КПП "Шегіні-Медика". 

Це саме ті 4 напрямки де кордон могли перетинати вантажівки вагою понад 7,5 тон.

Станом на ранок сьогодні, за інформацією від польських прикордонників на цих чотирьох напрямках в чергах на території Польщі в бік України перебувало близько 3500 тисячі вантажних транспортних засобів. Найбільше навпроти пункту пропуску "Шегині" та "Рава-Руська".

Нагадаємо

Сьогодні українським водіям у Польщі, які стоять в чергах до українського кордону, привезли гуманітарну допомогу з України. Людям доставили їжу, воду та медикаменти. Українське міністерство надало їм 2500 літрів води, 1200 обідів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Польщею помер ще один водій

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Міненерго: в аварійний ремонт вийшли два блоки ТЕС

     • 47429 переглядiв