ukenru
z-zakhoplenogo-melitopolya-povidomlyayut-pro-potuzhniy-vibukh

З захопленого Мелітополя повідомляють про потужний вибух

 • 739095 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У захопленому російськими окупантами Мелітополі Запорізької області, як повідомляється, прогримів потужний вибух. Про це пише місцеве "РИА-Мелитополь", інформує УНН.

Деталі

"Приблизно о 7:50 пролунав потужний вибух у самому центрі міста. За попередніми даними, вибухнуло в районі ТЦ Квартал, де розташована багатоповерхівка псевдогубернатора Запорізької області Євгена Балицького. Не виключено, що спрацювали диверсанти. Нині у центрі міста мелітопольці спостерігають клуби чорного диму", - йдеться у повідомленні.

У мелітопольців, що мешкають у районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького, як зазначається, тремтіли вікна та стіни у будинках.

Вказано, що після вибуху у Мелітополі огородили центральну площу. Саме на площі, як повідомляється, розташована так звана "військово-цивільна адміністрація" окупантів та колаборантів. "Російські загарбники добряче налякалися. У місті вулицею Інтеркультурною їде військова техніка, виють сирени", - йдеться у повідомленні.

За неперевіреними даними, поранення отримали дві жінки та молода людина. "РИА-Мелитополь" також зазначає, що є інформація, що поранення нібито могла отримати дочка покійного брата фейкового губернатора євгена балицького.

Російські гвардійці, поліція, військові, як вказано, вивчають якийсь пакет на тротуарі.

Доповнення

У Мелітополі солдати окупаційної армії під виглядом пошуку партизанів та диверсантів зламували приватні гаражі та проводили обшуки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП