z-prykordonnia-kharkivshchyny-prymusovo-evakuiovano-ponad-500-ditei

З прикордоння Харківщини примусово евакуйовано понад 500 дітей

 • 20590 переглядiв

З початку війни з прикордонних районів Харківської області евакуйовано понад 500 дітей. Станом на 8 серпня евакуйовано 149 дітей, ще 42 потребують евакуації з небезпечних зон.

З початку збройної агресії рф в примусовий спосіб з прикордоння харківського регіону вивезені до безпечних місць понад 500 дітей. Проте, досі лишаються ті, хто потребує евакуації. Про це під час брифінгу заявив начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Артемій Коновалов, передає УНН.

Деталі

У поліції Харківської області наголошують, що через постійні ворожі обстріли з 38 населених пунктів Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп’янського районів в липні була розпочата обов’язкова евакуація в примусовий спосіб дітей з їх батьками чи іншими законними представниками.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Артемія Коновалова, станом на 8 серпня евакуйовано 149 дітей, ще 42 дитини потребують евакуації. Загалом з початку збройної агресії рф в примусовий спосіб з прикордоння харківського регіону вивезені до безпечних місць понад 500 дітей.

- резюмували у Нацполіції. 

На Донеччині розширили перелік населених пунктів, з яких евакуюватимуть дітей 09.08.24, 14:11

Доповнення

Правоохоронці нагадують - якщо ви або ваші рідні вирішили евакуюватися з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів військових рф, звертайтеся на "гарячу лінію" з питань евакуації за номером телефону 0-800-33-92-91, спецлінію поліції "102" або до найближчих відділень поліції.

Нагадаємо

У Сумському районі проводиться обов'язкова евакуація з 23 населених пунктів 5 громад, що перебувають під обстрілом. 

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Харків: в ОВА попередили, що війська рф завдають ударів

 • 19618 переглядiв

У Харкові жінка випала з 9-го поверху - поліція

 • 12035 переглядiв

Вже 145 тис. людей заброньовано через портал Дія - Мінцифри

 • 15318 переглядiв

За 4 дні ворог скинув на Сумщину 154 авіабомби

 • 38188 переглядiв