ukenru
z-pochatku-vtorgnennya-rf-nad-lvivschinoyu-zbili-ponad-20-krilatikh-raket

З початку вторгнення рф над Львівщиною збили понад 20 ворожих ракет

 • 86629 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. З початку вторгнення рф над Львівською областю збили понад 20 крилатих ракет російських окупантів. Для жителів створили спеціальний чат-бот, який допоможе силам протиповітряної оборони збивати ворожі об'єкти. Про це повідомив у Telegram-каналі голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише УНН.

Цитата

"Від початку великої війни сили ППО збили над Львівщиною понад 20 крилатих ракет та близько 10 БПЛА ворога. Щоб уважні цивільні люди могли теж зробити свій внесок у перемогу України над окупантом, а також на запит сил ППО, Львівська обласна військова адміністрація спільно з IT-фахівцями розробила для Telegram чат-бот "Шось летить". Через цей чат-бот можна повідомити про загрозу в небі (ракету, безпілотник чи літак)", – повідомив Козицький.

Деталі

Зі слів очільника ОВА, тепер можна авторизуватися у чат-боті через "Дію", що робить його ще захищенішим. Постійно відбувається покращення функціоналу. Також активно розширюється географія застосування бота.

Також Козицький повідомив, що громади Львівщини отримали понад 1 мільйон 200 тисяч гривень на встановлення пристроїв оповіщення населення.

"Вчергове нагадую, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, чуєте їх – йдіть в укриття", – наголосив він.

Нагадаємо

Днями через ракетний удар ворога стався вибух на підстанції на залізниці на Львівщині, збили в області одну ракету.

Українські Національні Новини

Суспільство