z-pochatku-viyni-asotsiatsiya-ambulatornoyi-meditsini-zaluchila-300-tonn-gumanitarnoyi-dopomogi-vid-donoriv-z-za-kordonu-ta-ukrayinskogo-biznesu

З початку війни асоціація амбулаторної медицини залучила 300 тонн гуманітарної допомоги від донорів з-за кордону та українського бізнесу

 • 139887 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Голова Української асоціації лікарів амбулаторної медицини Артем Сводковський розповів, що з початку повномасштабної війни на території України представникам ААМ вдалось залучити близько 300 тонн різноманітної гуманітарної допомоги від представників українського бізнесу, банківського сектору та донорів з країн Європи й США, повідомляє УНН з посиланням на сайт асоціації.

Цитата

“У мирний час наша асоціація займалась сприянню охороні та зміцненню здоров’я народу України. З початком повномасштабної війни пріоритети змінились. Тепер члени ААМ спрямували всі свої зусилля на підтримку українців, які цього дійсно потребують, а саме - переселенців, військових, медиків”, - повідомив Артем Сводковський.

Деталі

За останні два місяці члени Асоціації амбулаторної медицини залучили майже два десятки великих траншів гуманітарної допомоги. Їх надали донори, в основному, колеги-медики та інші благодійники з Польщі, Данії, США. Не залишилися осторонь й вітчизняна бізнес-спільнота та наші співвітчизники з західної частини України: зокрема свою допомогу надав МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Також сприяв підтримці ААМ й банківський сектор - ПУМБ.

До теми

З 24 лютого представники українського бізнесу пожертвували на допомогу армії та гуманітарну підтримку населення щонайменше 140 млн дол. Найсуттєвішу допомогу надав Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Школярі Києва завершать навчальний рік дистанційно

     • 268376 переглядiв

    На Харківщині окупанти обстріляли Олексіївську фортецю

     • 146895 переглядiв

    У Києві назвали кількість новонароджених за 70 днів війни

     • 108437 переглядiв