z-pochatku-shyrokomasshtabnoho-vtorhnennia-rf-v-ukrainu-vid-vybukhonebezpechnykh-predmetiv-zahynulo-277-liudei

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну від вибухонебезпечних предметів загинуло 277 людей

 • 24805 переглядiв

З початку російського вторгнення в Україні від вибухівки загинуло 277 людей, у тому числі 14 дітей.

В Україні з початку широкомасштабного вторгнення від підриву на вибухівці загинуло 277 людей, серед яких 14 дітей. Про це повідомив пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий, передає кореспондентка УНН.

З початку широкомасштабного вторгнення на вибухонебезпечних предметах загинуло 277 людей, з них 14 дітей. Поранено 608 громадян, з яких 74 – діти

- сказав Олександр Хорунжий.

Деталі

За словами Олександра Хорунжого, з початку широкомасштабного військового вторгнення рф на території України було вилучено і знешкоджено понад 464 тисячі вибухонебезпечних предметів, у тому числі 3145 авіаційних бомб.

Наразі ДСНС продовжують працювати в штатному режимі, проте пресофіцер зауважив, що сніговий покрив не дає візуально виявити міни, а також мінусова температура не дає змогу нормально знешкодити небезпечний предмет. Тому коли погода погіршиться, піротехніки стануть дещо обмеженими в розмінувальних діях.

Разом з цим працівники ДСНС продовжують реагувати на виклики населення та приїжджати на допомогу, у разі виявлення вибухівки, наголосив Олександр Хорунжий.

Машина розмінування Armtrac 400 підірвалася на потужній міні на Харківщині21.12.23, 15:57

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У цьому році СБУ вже знищила понад 500 російських танків

     • 23783 переглядiв