ukenru
z-neviznanogo-pridnistrovya-anonsuvali-rishennya-na-zakhist-svoyikh-interesiv

З невизнаного Придністров'я анонсували рішення "на захист" своїх "інтересів"

 • 228482 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Так зване «керівництво» невизнаного Придністров'я найближчим часом «ухвалить рішення на захист інтересів республіки», про що написали росЗМІ, інформує УНН.

Деталі

«Керівництво Придністров'я найближчим часом ухвалить рішення на захист інтересів республіки», - повідомили росЗМІ в «об'єднаній контрольній комісії з управління миротворчою операцією».

Окрім того, новинні сайти так званого Придністров'я повідомили, що Рада безпеки Придністров'я встановила "червоний" рівень терористичної небезпеки в невизнаній республіці.

«Ухвалено рішення про запровадження... «червоного» рівня терористичної небезпеки, який передбачає вживання додаткових заходів щодо забезпечення безпеки...», - йдеться у повідомленні.

"Червоний" рівень терористичної небезпеки встановлено на 15 днів.

Також повідомляється, що 9 травня у невизнаному Придністров'ї "не буде параду".

Доповнення

Президент Молдови Майя Санду скликає на засідання Вищу раду безпеки через інциденти у невизнаному Придністровському регіоні.

Раніше в.о. командувача військ центрального військового округу росії рустам міннекаїв заявив, що під час другої фази так званої "військової операції" на території України буде забезпечено "вихід у Придністров'ї, де також зафіксовано факти утиску російськомовного населення". Після цього міністерство закордонних справ Молдови викликало на килим посла росії.

25 квітня повідомлялося про вибухи у Тирасполі. Сьогодні, 26 квітня, повідомляли, що у невизнаному Придністров'ї підірвали дві вежі зв'язку.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що росія посилює провокації в окупованому Придністров'ї.

Українські Національні Новини

Новини Світу