z-kupyanskogo-rayonu-za-dva-dni-evakuyuvali-63-lyudini

З Куп’янського району за два дні евакуювали 63 людини

 • 820007 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. За два дні обов’язкової евакуації з Куп’янщини на Харківщині евакуювали 63 людини, з них 9 — це діти. Такі дані назвав начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомила кореспондентка телемарафону "Єдині новини", передає УНН.

Деталі

Обов’язкова евакуація триває за визначеними маршрутами. Людей виводить товариство Червоного Хреста України. Зараз намагаються виїхати з Куп’янщини навіть ті, хто раніше відмовлявся.

Цитата

"Враховуючи що ворог активізував свої дії саме на Куп’янському напрямку. тому під небезпекою кожна людина і дитина, яка там перебуває", — сказав Синєгубов.

Доповнення

З Куп’янського району загалом планують вивезти загалом 12 тисяч людей. Паралельно зберігається і високий рівень відмов від евакуації. Людей можуть прийняти у самому Харкові, там для них приготувати 3500 тимчасових місць для проживання, а також — у Полтавській, Рівненській та Кіровоградській.

Нагадаємо

9 серпня керівник Куп’янської РВА Андрій Канашевич підписав розпорядження про оголошення обов’язкової евакуації. Людей евакуюють із 37 населених пунктів Куп’янського району області.

Напередодні у п'ятницю було відомо про 33 евакуйованих із Куп'янщини. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З Куп’янського району за два дні евакуювали 63 людини

     • 820007 переглядiв

    Україна та Греція почали переговори щодо гарантій безпеки

     • 1160547 переглядiв

    міноборони рф повідомило про наліт 20 безпілотників на Крим

     • 2336747 переглядiв

    На півдні звели новий міст через Інгулець за гроші United24

     • 1382003 переглядiв