ukenru
z-kintsya-zhovtnya-rozpochnetsya-nespriyatliviy-period-astrolog

З кінця жовтня розпочнеться несприятливий період - астролог

 • 21473 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. З кінця місяця, з 31 жовтня, почнеться несприятливий для реалізації важливих справ період. Такий прогноз зробила доктор астропсихології і інтегративної психології Олена Осипенко в коментарі кореспонденту УНН.

"З 31 жовтня по 20 листопада Меркурій знову пройде в своєму ретроградному русі і загальмує всі соціальні процеси", - зазначила астролог.

За її словами, протягом цього періоду не рекомендується планувати важливі події, укладати угоди, підписувати договори, вступати в шлюб, проводити планові операції і так далі.

При цьому вона уточнила, що важливі плани варто відкласти до 21 листопада, коли почнеться сприятливий період - він триватиме майже до кінця року, до 21 грудня, що дозволить завершити всі важливі заходи перед початком новорічних свят.

Нагадаємо, всього протягом 2019 року будуть спостерігатися 4 сприятливих періоди, під час яких можна починати і реалізовувати важливі справи, тоді як несприятливі періоди року варто використовувати для поточних робіт та планування.

У 2019 році Уран зробить остаточний перехід із знаку Овен у Тільця, що дозволить завершити період революцій і воєн і почати реформи у земельній та фінансовій сферах.

Українські Національні Новини

Суспільство