ukenru
z-desni-distali-zatopleniy-rosiyskiy-tank

З Десни дістали затоплений російський танк

 • 517271 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. З Десни витягли російський танк, який був затоплений під час невдалої спроби переправитись через річку в районі селища Шестовиця на Чернігівщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на Державну спеціальну службу транспорту.

Цитата

«Водолази-сапери та фахівці водолазно-рятувальних підрозділів Державної спеціальної служби транспорту спільно із військовими оперативного командуванням "Північ" витягли російський танк, який був затоплений під час невдалої спроби переправитись через річку Десна в районі селища Шестовиця на Чернігівщині», - йдеться повідомленні.

Повідомляється, що за зовнішніми ознаками трофейний зразок не має значних ушкоджень. Російський танк буде доставлений для подальшого відновлення і ввійде у стрій Збройних Сил України.

«Зазначимо, що у ході боїв під Черніговом, російські війська неодноразово вдавались до спроб здійснити перекидання своїх підрозділів через річку Десна у районі селища Шестовиця, але зазнавали поразки. Тож місцеві жителі прозвали своє селище "Другою Чорнобаївкою", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Російський зенітно-ракетний комплекс "Панцир-С1", який ЗСУ захопили під час боїв з окупантами, вже воює на боці України та знищив першу ворожу ціль.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП