z-baseinom-ta-ultrafioletovymy-lampamy-u-stolychnomu-zooparku-pokazaly-all-inclusive-dlia-pelikaniv-u-teplomu-zymovomu-budynochku

З басейном та ультрафіолетовими лампами: у столичному зоопарку показали аll-inclusive для пеліканів у теплому зимовому будиночку

 • 73513 переглядiв

Пелікани Київського зоопарку переїхали до теплого зимового будиночка, обладнаного басейном і спеціальними лампами, де їм щодня згодовуватимуть до 2 кг риби.

Із першим снігом пелікани у столичному зоопарку переселились до теплого зимового будиночку, який розташований між озерами за Центральним входом, передає УНН із посиланням на КМДА.

"Це дуже складна та відповідальна подія – домовитись із кожним поважним птахом перейти до пеліканячого маєтку. Відтепер уся метушлива родина з 16 рожевих та 4 кучерявих пеліканів насолоджується зимовими апартаментами", – кажуть у зоопарку.

До послуг птахів – басейн для плавання, насісти з великих колод, кам’янисті схили та доріжки для піших прогулянок, опалення та спеціальні ультрафіолетові лампи для прийому сонячних процедур.

All-inclusive пеліканів включає свіжеохолоджених молоденьких карасиків, невелику морську рибу різних видів. Загалом 1,5-2 кг на кожного птаха на день.

Будиночок пеліканів розташований між озерами за Центральним входом.

Нагадаємо, що квиткові каси КиївЗоо працюють:

у понеділок – із 12:00 до 15:00;

із вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00.

Вхід у зоопарк – до 15:00, перебувати на території дозволено до 16:30.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі