z-12-serpnia-v-ukraini-ochikuietsia-povernennia-speky-prohnoz-vid-synoptyka

З 12 серпня в Україні очікується повернення спеки: прогноз від синоптика

 • 16138 переглядiв

За прогнозом синоптика Наталії Діденко, з 12 серпня в Україні знову підвищиться температура повітря. Спека охопить південну, центральну та північну частини країни, але нічні температури будуть нижчими, ніж у липні.

Наразі в Україні спостерігається зниження температури повітря, однак, за орієнтовним прогнозом, з 12 серпня температура повітря знову підвищиться, знову стовпчики термометрів поповзуть вгору. Температура повітря може досягати 36 градусів. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Що стосується спеки, чи не спеки. Зараз справді спостерігається, на щастя, зниження температури повітря, можна легко дихати і не потерпати від високої температури повітря. І така комфортна погода протримається ще найближчим часом, навіть на поточному тижні. Очевидно, що в південній частині України, на південному-сході градуси будуть вищими. Загалом не буде багато опадів. Дощі випадатимуть, але це буде переважно західна частина України. За орієнтовним прогнозом, з 12 серпня температура повітря знову підвищиться, знову стовпчики термометрів поповзуть вгору, знову до нас повернеться спека. Це стосується південної частини України, але ця спека захопить також і центр, і північну частину України

- сказала Діденко.

Вона додала, що, якщо вдень температура повітря, наприклад, буде досягати нестерпних 36 градусів, то вночі температура повітря буде значно менша, ніж у липні.

Нагадаємо

В Україні сьогодні, 4 серпня, очікуються дощі у північних та західних областях, місцями грози. Температура вдень підніметься до 27°, місцями до 32°. По всій країні окрім більшості західних, Житомирської, Чернігівської та Одеської областей, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Популярні

Новини по темі